Hilversum,
04
oktober
2016
|
11:15
Europe/Amsterdam

BNN-PROGRAMMA PADOEM PATSSS KOMT MET NIEUW SEIZOEN

Padoem Patsss, dé oneliner-show van BNN, komt met een nieuw seizoen. Het programma vol ultrakorte grappen, vrolijke woordspelingen en korte bizarre breinbrekers. Ook dit keer betreden, onder leiding van Howard Komproe, acht comedians het podium. Zij moeten aan de hand van opdrachten grappen maken in de vorm van oneliners. Elke grap wordt door drummer Cyril Directie afgemaakt met een triomfantelijke ‘Padoem Patsss’. Wie volgens de decibelmeter de hardste ‘Padoem Patsss’ op zijn naam schrijft, wint! Padoem Patsss, de oneliner-show is vanaf 14 oktober iedere vrijdag om21.50 uur te zien bij BNN op NPO3.

Nieuw dit seizoen is de Padoem Patsss Challenge, waarbij Howard kijkers de opdracht geeft zelf hun beste oneliners in te sturen. De vijf leukste oneliners worden in een speciale web-only voorgedragen in de studio door de echte Padoem Patsssers.

Tevens is er dit seizoen een nieuw gezicht te zien: Bert Gabriëls. Deze Vlaamse comedian komt met zijn droge humor het team versterken. Verder zijn natuurlijk René van Meurs, Rob Scheepers, Roel C. Verburg, Jordi van de Bovenkamp, Johan Kampman, Pieter Jouke en Riza Tisserand er dit seizoen ook weer bij.

Padoem Patsss, de oneliner-show is een programma van BNN in samenwerking met Human Factor. Kijk voor meer informatie op de website.