29
juni
2016
|
13:45
Europe/Amsterdam

BNN-PRESENTATOREN GAAN DWARS DOOR EUROPA IN 3 OP REIS ROADTRIP

ZEVEN PRESENTATOREN MAKEN DE VETSTE ZOMERSE ROADTRIPS

Natuurlijk, we willen allemaal de mooiste plekken op aarde zien, maar de weg er naartoe is vaak minstens zo leuk! Zeker als je met een relaxte camper, stijlvolle old-timer of een dikke motor op pad mag. In 3 op Reis Roadtrip doorkruisen Geraldine Kemper, Evi Hanssen, Chris Zegers, Filemon Wesselink, Jan Versteegh, Gwen van Poorten en Nienke de la Rive Box deze zomer Europa. Koffers gepakt, rugzakken op en toeren maar! 3 op Reis Roadtrip is vanaf 17 juli, iedere zondag, te zien om 20.20 uur bij BNN op NPO 3.

Evi ontdekt met een camper het betoverende Scandinavië, Jan scheurt op zijn motor door Zuid-Europa, Nienke trekt met een camper door Groot-Brittannië, Chris rijdt in een oldtimer door de bergen, Gwen laat haar haren wapperen in een jeep in de buurt van de Middellandse Zee, Geraldine crosst in een terreinwagen door het ruige landschap van Oost-Europa en Filemon gebruikt zijn eigen benenwagen om een Spaans eiland te ontdekken.

Het klinkt allemaal een beetje vaag. Want welke landen en plaatsen de presentatoren specifiek aandoen bewaren we voor later. Vanaf 30 juni start online namelijk een grootse winactie. Raad welke routes de presentatoren afleggen en maak kans op een vette reis. Kijk vanaf donderdag op 3opreis.bnn.nl en Facebook voor meer informatie.

Voor meer informatie of zichtkopie: BNN-VARA Communicatie
Marloes van Grotel, 088-6766803, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl