22
april
2014
|
15:09
Europe/Amsterdam

BNN OPENT FESTIVALSEIZOEN MET VERSLAG VAN PAASPOP

BNN'ER JAN VERSTEEGH ZET TENTJE OP IN BRABANTSE SCHIJNDEL

Trek je heuptasje uit het stof en check of je tent de winter heeft overleeft, want het festivalseizoen gaat weer van start! Kersverse BNN’er Jan Versteegh is dit paasweekend afgereist naar het Brabantse Schijndel om verslag te doen van de opener van het festivalseizoen 2014: Paaspop. Bij BNN zie je de optredens van onder andere The Kaiser Chiefs, Triggerfinger, De Jeugd van Tegenwoording en Jett Rebel. Jan ontmoet de festivalgangers en duikt backstage voor interviews met de beste artiesten. BNN presents: Paaspop is op zaterdag 26 april om 00.10 uur te zien bij BNN op 3.

Naast alle topartiesten van nationale en internationale bodem kan er gelachen worden met Javier Guzman, Hans Teeuwen & The Painkillers en vele anderen in het theater. Jan heeft het enorm naar zijn zin gehad: “In een tentje slapen, een tijdsplanning maken van wat je wilt zien en even het vakantiegevoel ervaren. Het festivalseizoen is heel hard afgetrapt op Paaspop!’

Paaspop behoort tot de top van de Europese openluchtevenementen. Vorig jaar bleken 60.000 bezoekers ready fot the Paaspop ride.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl