28
maart
2013
|
15:24
Europe/Amsterdam

BNN OPENT FESTIVALSEIZOEN MET PAASPOP

COEN EN SANDER DUIKEN VOL IN HET SCHIJNDELSE FESTIVAL

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga doen op Nederland 3 verslag van Paaspop, dé opener van het festivalseizoen 2013. De BNN/3FM-dj’s struinen de podia in het Brabantse Schijndel af, praten met de festivalgangers en interviewen de vele artiesten. Deze uitzending is net zo divers als de programmering van het festival; van Will and the People tot Dio en van Kensington tot Dope D.O.D. Ook staat onze Beste Singer Songwriter Douwe Bob op het podium en rocken de Golden Oldies van Ruben Nicolai in het theater. BNN Presents: Paaspop is maandag 1 april om 22.30 uur te zien bij BNN op 3.

Dj’s Coen en Sander zijn blij dat het festivalseizoen eindelijk losbarst. Sander: ‘De opening van het festivalseizoen! Bier, modder en muziek. Zin in!’
Coen: ‘De aankleding, de sfeer en de line-up maken Paaspop tot een uniek festival’.

Paaspop behoort inmiddels tot de top van de Europese openluchtevenementen. In 2012 trok het driedaagse festival 51.000 bezoekers. Dit jaar wordt een alles overtreffende editie met maar liefst 175 acts op 14 podia. Nieuw zijn onder anderen het NK stagediven, Bejaardenbingo en gratis bowlen in The Big Lebowski. Het wordt dan ook zeker drie dagen feest in Schijndel!

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Nadya Sastrohardjo, tel: 035-6268949 nadya@bnn.nl