Hilversum,
22
augustus
2016
|
12:00
Europe/Amsterdam

BNN-ER JAN VERSTEEGH PRESENTEERT SUPERSNELLE QUICKEST QUIZ TIJDENS 3LAB-WEEK

3LAB IS DE EXPERIMENTELE WEEK OP NPO 3

Traditiegetrouw start het nieuwe tv-seizoen op NPO3 met 3LAB. Het hele jaar door zijn er verse en experimentele video's van jonge makers te bekijken op de website van 3LAB. En deze week worden de video's ook uitgeserveerd op tv om nieuwe programma’s te testen voor een groot publiek. BNN-presentator Jan Versteegh praat in de Greenroom voor- en achteraf met de makers. BNN zendt drie programma’s uit tijdens deze week: Jelte’s One Man Show met Jelte Sondij, Cupida’s met Geraldine Kemper, Gwen van Poorten, Linda Hakeboom en Emma Wortelboer en Quickest Quiz met Jan Versteegh. 3LAB is vanaf vanavond dagelijks om 20.28 uur te zien op NPO3.

3Lab: Jelte’s One Man Show
Maandag 22 augustus: 23.33 – 23.53 uurWoensdag 24 augustus: 23.53 – 00.13 uur
Vrijdag 26 augustus: 23.48 – 00.08 uur

Een eigen talkshow. Dat wil iedereen wel. Ook Jelte Sondij. Alleen kan hij de hulp van een heel programmateam voorlopig nog op zijn buik schrijven. Geen probleem voor Jelte, die doet gewoon alles in zijn eentje! In het nieuwe programma Jelte's One Man Show bedient hij zelf de camera, maakt hij zijn eigen gasten op, bedient hij het licht en doet hij - uiteraard - zelf de interviews. En dat wordt allemaal vastgelegd, vanaf het moment dat de gast aankomt tot het moment dat deze de studio weer verlaat.

3Lab Cupida’s
Dinsdag 23 augustus: 21.55 – 22.36 uur

Geraldine, Gwen, Linda en Emma bundelen hun krachten om liefdeswensen uit te laten komen. Humoristische speeddates, ongemakkelijke liefdesverklaringen en verrassende love matches: de stoere, snelle, sexy BNN-chicks staan klaar om te helpen!

3Lab Quickest Quiz
Woensdag 24 augustus: 23.09 – 23.35 uurVrijdag 26 augustus: 23.02 – 23.28 uur

Snel is nooit snel genoeg. Bij deze supersnelle, hilarische quiz ontvangt presentator Jan Versteegh elke werkdag vier kandidaten in de studio die worden uitgedaagd in vier razendsnelle rondes. De speeltijd bedraagt in elke ronde 1 minuut dus opperste concentratie is van levensbelang. De kandidaten beantwoorden de vragen via het touch screen in de desk. Na de spelrondes geeft de presentator de juiste antwoorden en zorgt de jury bestaande uit comedians voor grappig commentaar op de vragen en antwoorden. De kandidaat die over vier rondes het allersnelst de goede antwoorden geeft, speelt de finaleronde.