11
september
2013
|
16:16
Europe/Amsterdam

BNN DJS GAAN IMMER GERADE AUS MET DAS COEN UND SANDER FEST

VIER KEER SCHEEPSRECHT VOOR FEESTJE IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

Coen en Sander bestaan dit jaar alweer zeven jaar en dat moet gevierd worden. Op vrijdag 29 november kunnen de luisteraars en vrienden van de show in de Heineken Music Hall terecht voor liters bier, curryworst en artiesten van formaat tijdens het vierde Das Coen Und Sander Fest. De afgelopen drie edities hebben onder meer Guus Meeuwis, Jan Smit, Rowwen Heze, 2 Unlimited, Go Back To The Zoo en Anita & Ed opgetreden op het feest van het radiostel. Wie er dit jaar komen is nog niet bekend. De dj’s maken dit binnenkort in hun radioprogramma bekend. Sander Lantinga licht alvast een tip van de sluier op: “Een van de artiesten is van Nederlandse komaf.” De kaartverkoop start 16 september, maar om zeker te weten dat je er op tijd bij bent, kun je je alvast aanmelden via www.coenensandershow.nl. Coen en Sander hebben in de HMH ruimte voor ruim 3500 luisteraars. Das Coen und Sander Fest vanuit de HMH is vrijdag 29 november van 15:00 uur tot 18:00 uur te horen bij BNN op 3FM.

Vier jaar geleden vierden de radiovriendjes voor het eerst een Duits getint feestje. Coen Swijnenberg is trots: “Ieder jaar wordt het evenement groter. Het begon in een klein zaaltje is nu uitgegroeid tot een uitverkochte Heineken Music Hall. Waarschijnlijk vindt de volgende editie plaats in de gehele provincie Zeeland.” Sander heeft er zin in en wijst richting de bar: “Immer gerade aus.”

De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Voor meer informatie over De Coen en Sander Show check je coenensandershow.bnn.nl, of volg ze op Facebook of Twitter.


Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Claudia Siebe, tel: 035-6555321, claudia.siebe@bnn.nl