27
maart
2015
|
07:09
Europe/Amsterdam

BNN-DJ FRANK VAN DER LENDE NAAR DE MIDDAG OP NPO 3FM

HOITJES TUSSEN 16.00 EN 18.00 UUR TE HOREN IN FRANK<3

Frank van der Lende gaat de middag doen bij BNN op NPO 3FM! Dat maakte hij zojuist bekend op de radiozender. Vanaf 1 juni neemt Frank de microfoon over van Coen en Sander. Hij is straks iedere werkdag van 16.00 tot 18.00 uur te horen met zijn programma Frank<3. Het radioprogramma That’s Live, dat Frank sinds begin dit jaar presenteerde, wordt overgenomen door collega-BNN'er Sander Hoogendoorn.

Tessel van der Lugt, hoofd radio BNN-VARA: “Kleine jongetjes worden groot. In Frank's geval lang en groot. Bij BNN krijgt jong talent de kans zich te ontwikkelen en Frank is er klaar voor. Het wordt hoog tijd dat zoveel mogelijk mensen hem leren kennen. En waar kan dat beter dan in de middag op NPO 3FM?” Frank: “Ik heb er ontiegelijk veel zin in, let's Rock ‘n Roll.”

Van der Lende, in de wandelgangen ook wel ‘Hoitjes’ genoemd, strijkt op zijn 19e na zijn studie Journalistiek in 2007 neer in Hilversum. Via BNN University werkt Frank vóór en achter de schermen voor ongeveer alle BNN-radioprogramma’s. In september 2012 krijgt hij zijn eigen programma op Radio 1: Nachtbrakers. Frank wordt een vertrouwd geluid van De Bende van Van der Lende bij PowNed op 3FM. Eind 2014 keert hij terug bij BNN en neemt hij That’s Live over van Eric Corton. Op vrijdagen luidt hij samen met Timur Perlin het weekend in met ‘Live Vanuit Klazienaveen’. De vrijdagavond blijft hij ook na 1 juni doen.


Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie

Monique Rütter, 035-6555321, monique.rutter@bnnvara.nl