Hilversum,
11
juli
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

BNN-DJ FRANK VAN DER LENDE DUIKT VOL IN HET AMSTERDAM GAY PRIDE WEEKEND

WILLEKE ALBERTI MAAKT THEMASONG SPECIAAL VOOR FRANK

Ben je man? Ben je vrouw? Ben je allebei of juist geen van beide? Het maakt BNN-DJ Frank van der Lende niet uit! Iedereen is gelijk en dat viert hij volop tijdens de Amsterdam Gay Pride. Op vrijdag 5 augustus presenteert Frank op NPO 3FM de Androgyn Top 10 vanaf het Rembrandtplein in Amsterdam. Op zaterdag 6 augustus vaart Frank met zijn eigen Frank <3 boot door Amsterdam tijdens de Canal Pride. Het thema van de boot is dit jaar Genderblender. Willeke Alberti maakt speciaal voor Frank een Genderblender-themalied. Als oma van de gays zal zij uiteraard shinen op het Rembrandtplein en de Frank <3 boot. De andere artiesten worden iedere week in de uitzending van Frank <3 bekend gemaakt.

Frank: “Voor mij is het heel vanzelfsprekend dat iedereen gelijk is: homo’s, lesbo’s, hetero’s, transgenders! Alleen is dat nog niet algemeen geaccepteerd en daar zet ik me voor in. Ik ben voor genderneutraliteit. Een man mag zich kleden als een vrouw en andersom. Weg met stereotypes!”

Of Mika, Nina Simone en Sam Smith ook dit jaar in de Androgyn Top 10 staan beslist het publiek door vanaf 25 juli te stemmen via frank.bnn.nl. Frank <3 is vrijdag 5 augustus van 16.00 – 18.00 uur live op NPO 3FM te horen tijdens alle voorbereidingen op het Rembrandtplein. Frank gaat daarna nog even door tot in de late uurtjes. Vanaf 18.00 uur barst het feest los en eindigt na verschillende knallende optredens om 00.00 uur. De boot van Frank <3 is zaterdag 6 augustus te bewonderen tijdens de Canal Parade in Amsterdam. BNN-presentatoren en L’HOMO cover-modellen Tim Hofman en Jan Versteegh zijn beide dagen van de partij. Natuurlijk zal Frank van het weekend verslag doen op zijn Facebook, Snapchat en Twitter (@frank3fm).