19
februari
2015
|
19:00
Europe/Amsterdam

BNN-DJ DOMIEN VERSCHUUREN VERRUILT STUDIO VOOR STUDENTENKAMER

DIT IS DOMIEN ZENDT UIT VANAF STUKAFEST IN DELFT

Muurtjes van bierkratten, aangekoekte macaroni en koelkasten vol pizza's! BNN-DJ Domien Verschuuren duikt het studentenleven in. Woensdag 25 februari krijgt hij zijn eigen studentenkamer in Delft. Vanaf deze locatie maakt hij tussen 19.00 en 22.00 uur zijn 3FM radioprogramma ‘Dit is Domien’, live vanaf het festival StukaFest. Dankzij het open deur beleid is iedereen welkom om een lauw biertje mee te drinken. Een eigen kamer op StukaFest betekent een eigen podium, waar Lucas Hamming en Sue the Night exclusief bij Domien zullen spelen.

Voor Domien is wonen in een studentenhuis nieuw: “Ik heb zelf nooit op kamers gewoond. Ik hoop in één avond in te halen waar je normaal minstens vier jaar over doet! En dan heb ik het niet over studeren..."

StukaFest is een festival dat verspreid is over meerdere data en veertien verschillende studentensteden. Studentenkamers in deze steden worden omgetoverd tot mini-theaters. Domien over het festival: "Stukafest is één van de leukste festivals van Nederland. Ik wil daar al heel lang radio maken."

Domiens studentenkamer vind je in het studentenhuis aan de Oude Delft 211 in Delft en is gratis toegankelijk. Dit is Domien vanaf StukaFest wordt aanstaande woensdag 25 februari live uitgezonden bij BNN op NPO 3FM van 19.00 uur tot 22.00 uur!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Rütter, Communicatie BNN-VARA. Tel: 035-6555321, monique.rutter@bnnvara.nl