28
februari
2013
|
12:05
Europe/Amsterdam

BNN-DJ DOMIEN VERSCHUUREN GLIJDT ZE ERIN IN PAPENDAL

SJOELTOERNOOI IN 3FM-PROGRAMMA @WORK WORDT VOLLE BAK

Sjoelen op de radio. Beter wordt het niet! BNN-dj Domien Verschuuren organiseert morgen voor alle luisteraars van het 3FM-programma @Work een sjoeltoernooi in het Olympisch Sportcentrum in Papendal. Niet alleen professionele sjoelers, maar ook doodgewone huis-tuin-en-keuken sjoelers mogen meedoen. En het dreigt volle bak te worden: ruim twintig teams hebben zich aangemeld voor het toernooi. Inderdaad: teams, want op vrijdag sjoel je niet alleen. Scheidsrechter Dick Jol leidt alles in goede banen en Jody Bernal zorgt live voor de guilty pleasure muziek tijdens de wedstrijden. Het @Work Sjoeltoernooi is vrijdag 1 maart van 10.00 tot 12.00 uur te horen bij BNN op 3FM.

Volgens dj en sjoeltoernooiorganisator Domien Verschuuren kan het event hoge ogen gaan gooien: ‘Met dit toernooi schuiven we in een gat in de markt. We hopen dit gezelschapsspel weer op de kaart te zetten en het professioneel sjoelen naar een hoger plan te tillen.’ Tijdens het toernooi draait Domien toepasselijke platen als ‘Sjoel I stay or sjoel I go’ van The Clash, ‘Sjoel must go on’ van Queen en 'Cold Sjoelder' van Adele.

Toeschouwers en sjoelfans zijn vrijdag 1 maart tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom in het Olympisch Sportcentrum in Papendal. In het BNN-programma @Work op 3FM draait Domien Verschuuren iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur de beste muziek voor tijdens je werk of op school. Vol energie de middag in! Je kunt @Work natuurlijk ook volgen via Twitter en Facebook.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?

Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
?Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl