Hilversum,
22
augustus
2017
|
14:00
Europe/Amsterdam

BENJA BRUIJNING, IMANUELLE GRIVES EN RICKY KOOLE IN VAN GOD LOS IV

OOK MAARTJE REMMERS EN MUSTAFA DUYGULU IN NIEUW SEIZOEN

Benja Bruijning, Imanuelle Grives, Ricky Koole, Maartje Remmers en Mustafa Duygulu voegen zich bij de cast van Van God Los. Zij zijn naast onder anderen Mr. Polska, Henry van Loon, Martin van Waardenberg en Martijn Fischer te zien in het vierde seizoen van de misdaadserie die is geïnspireerd op waargebeurde misdaden. In de derde aflevering, Kerstkado, is er naast Ricky en Mustafa een hoofdrol voor Tobias Kersloot. In aflevering vier, Stormram, zijn er naast Benja, Maartje en Imanuelle hoofdrollen voor Tibor Lukács en Poal Cairo. Van God Los IV is vanaf 18 september iedere maandag om 21.20 uur te zien bij BNN op NPO 3.

In Kerstkado (regie: Urszula Antoniak en Giancarlo Sanchez) loopt het sprookje van Karin en haar Turkse vakantieliefde Musa uit op een nachtmerrie. Karin, in het dagelijks leven de ideale agente die conflicten op een vreedzame manier oplost, kan haar eigen problemen langzaam maar zeker niet meer aan. In Stormram (regie: Arne Toonen) kan Monica het niet verkroppen dat Sven, de vader van haar kind, haar heeft gedumpt. Ze krijgt haar nieuwe smoorverliefde vriend zover dat hij samen met een maat Svens huis binnendringt om hem een lesje te leren. De maat heeft echter andere plannen.

De dramaserie Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers. 
 

Van God Los is een coproductie van BNN-VARA en Pupkin. 
 

Alles over Van God Los is terug te vinden op de Facebook-pagina van Van God Los.