Hilversum,
10
februari
2022
|
16:16
Europe/Amsterdam

BEKENDE SINGLES GAAN OPZOEK NAAR DE WARE IN DE ‘FIRST DATES VALENTIJN SPECIAL’

Wat is er mooier dan de liefde vinden op Valentijnsdag? Op 14 februari staan Denice, Victor en de rest van het liefdesteam, geheel in Valentijn stijl, klaar voor bekende singles. Shirley Cramer, Imca Marina, Adelheid Roosen, Farja (beter bekend als Fawry not Sawry) en Santino hebben hun ware liefde nog niet gevonden en hopen die te vinden in het First Dates Restaurant. Hoeveel pijlen schiet Cupido raak? ‘De First Dates Valentijn Special’ is op maandag 14 februari om 19.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

De Rotterdamse influencer Shirley (27), die bekend is van ‘Ex on the Beach’ en ‘Temptation Island’ is op zoek naar een stoere badboy met goede intenties. Danny heeft die badboy-look, maar ook een lief innerlijk. Dus wat dat betreft lijkt het een match made in heaven. Maar eenmaal aan tafel geeft Shirley hem een flinke uitdaging. Wat vindt Danny van Shirley’s OnlyFans account? En verovert hij haar hart?

Imca Marina (80) is een bekende zangeres met een mooie carrière, maar op liefdesgebied is ze minder succesvol. Ze gelooft nog wel in de liefde en daarom komt ze naar het First Dates Restaurant. Voor haar date Harry is het geen onbekend terrein. Hij is een oude bekende van First Dates en hij hoopt nu op een betere afloop. Hij kan alleen niet echt geloven dat dé Imca Marina voor hem zit.

Roddelkoning en presentator Farja (29) weet alle ins en outs van realitysterren, maar zijn eigen leven was niet altijd glitter and glamour. Opgroeien als gay in een Islamitisch gezin was lastig voor hem; hij kwam pas op zijn 24e uit de kast bij zijn ouders. Zijn match Jordie weet daar alles van. Beide zijn laatbloeiers en nu serieus op zoek naar de liefde. Is Jordie de prins op het witte paard voor Farja? 

De sprankelende theatermaakster Adelheid Roosen (63) is bevlogen in haar werk, maar op liefdesgebied is het vlammetje al even gedoofd. Ze heeft nog nooit echt gedatet, maar ze is gek op flirten en zoenen. Ze hoopt iemand te vinden die ook van zoenen houdt. Een avontuurlijk type, die open-minded is en vurig in het leven staat. En zo iemand is de 59-jarige Frans. Slaat de vonk over tussen hen? 

Santino (24) is een van de grootste gaming influencers in binnen- en buitenland. Voor zijn video’s reist hij de wereld over, maar het is nog niet gelukt om de liefde te vinden. Zijn date Kiki (24) heeft een harde eis: haar toekomstige vriend moet van dieren houden. Voldoet Santino aan deze eis en gaat hij mee op een puppy date?

Bekijk hieronder de trailer:

download
First Dates Valentijn Special - Trailer