14
februari
2013
|
14:29
Europe/Amsterdam

BEAUTY AND THE BEAT VERPLAATST NAAR DE LATE AVOND


PROGRAMMA WORDT INGEKORT TOT VIJF AFLEVERINGEN

Beauty And The Beat wordt vanaf aanstaande maandag uitgezonden op de late avond. Dat heeft de NPO in overleg met BNN besloten. De serie wordt ook korter, er komen nog drie afleveringen in plaats van de geplande zes. Het programma waarin wordt gezocht naar een vrouwelijke top-dj is ondanks de waardevolle bijdrage van de jury en medewerking van de grootste namen uit de dance scene niet geworden wat het had moeten worden. De drie volgende afleveringen zijn vanaf 18 februari iedere maandag om 23.30 uur te zien bij BNN op 3. In verband met de verschuiving is het BNN-programma Proefkonijnen wekelijks een uur eerder te zien (vanaf 20.30 uur). De NPO bepaalt zo snel mogelijk welk programma er de komende weken te zien is vanaf 21.30 uur.

BNN TV-directeur Maarten van Dijk: ‘BNN houdt van vernieuwen en dan ga je af en toe op je bek. Beauty And The Beat is niet goed genoeg voor een prime-time-programma. Dat zien we zelf en dat hebben kijkers ons ook duidelijk laten weten. Dan moet je ook de ballen hebben om daaruit je conclusies te trekken. We maken het programma in ingekorte versie wel af om onze belofte waar te maken: een talentvolle vrouwelijke dj lanceren. En die talenten lopen er zeker tussen.’

In Beauty And The Beat gaat BNN op zoek naar een vrouwelijke top-dj. Twaalf kandidaten moeten bewijzen dat ze de skills, de looks en de drive hebben om het te gaan maken in de scene.

Beauty And The Beat wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Stokvis & Stokvis Content.


Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl