23
april
2013
|
13:30
Europe/Amsterdam

ANITA WITZIER EN SANNE HANS IN IT GETS BETTER BIJ BNN

BN’ERS GEVEN JONGE MENSEN EEN BOOST IN ZELFVERTROUWEN

Esther Vergeer, Anita Witzier, Barbara Barend en Sanne Hans zijn te zien in het nieuwe seizoen van It Gets Better bij BNN. De BN’ers zaten ooit in hetzelfde schuitje als de kandidaten. In het programma laten ze zien dat het écht beter wordt en geven ze hun jonge lotgenoten een boost aan zelfvertrouwen. Presentatrice Anita Witzier herstelde jaren geleden na een goede behandeling van reuma en wil de 15-jarige Malou laten weten dat de intense pijn echt minder kan worden. Voetbalkenner Barbara Barend worstelde op jonge leeftijd net zo met haar seksualiteit als de 18-jarige Annerieke en wil haar een hart onder de riem steken. En Sanne Hans (Miss Montreal) weet als geen ander hoe het is om te stotteren en wil de 17-jarige Sander motiveren om zijn spraakoefeningen te gaan doen. It Gets Better wordt gepresenteerd door Patrick Lodiers en is vanaf 9 mei iedere donderdag om 22.20 uur te zien bij BNN op Nederland 1.

Tennisster Esther Vergeer laat de 33-jarige Sanne in de eerste aflevering van It Gets Better zien dat je ondanks de beperkingen van een dwarslaesie een relatie aan kunt gaan en volop kunt genieten van het leven. Sanne viel twee jaar geleden van haar paard, waardoor ze met een dwarslaesie in een rolstoel belandde. Voor de buitenwereld is ze de vrolijke ‘Sanshine’, maar als ze alleen thuis is kan ze heel verdrietig zijn. Patrick: ‘Iedereen kan tegen haar zeggen dat Sanne een fantastische vrouw is die ondanks haar beperkingen alles uit het leven kan halen, maar als een lotgenoot als Esther Vergeer dit zegt komt die boodschap pas echt goed aan.’

In It Gets Better worden zowel de BN’er als de kandidaat door Patrick uitgebreid geportretteerd. Patrick gaat met de kandidaten op pad en spreekt met familie, vrienden en collega’s. De BN’er duikt in zijn of haar verleden om zich in te kunnen leven in de situatie waar de kandidaat nu in zit. Zij laten zien dat je nooit alleen bent en vooral dat het écht beter wordt. Wil je wat kwijt aan de kandidaten of heb je vragen? Neem een kijkje op de It Gets Better Facebook! Een fragment uit de eerste aflevering check je op itgetsbetter.bnn.nl.


Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl