07
maart
2013
|
15:27
Europe/Amsterdam

ANGELA SCHIJF, CEES GEEL EN WILLIE WARTAAL IN VAN GOD LOS

OOK HORACE COHEN EN VICTOR REINIER IN DERDE SEIZOEN

Angela Schijf, Cees Geel, Willie Wartaal en Horace Cohen staan nu op de set voor de opnamen van het nieuwe seizoen Van God Los. Ze zijn te zien in de vierde aflevering die wordt geregisseerd door Max Porcelijn (Plan C). Victor Reinier heeft de hoofdrol in aflevering drie, geregisseerd door Rolf van Eijk (One Night Stand-film: Vast). Deze is al opgenomen. Eerder maakte BNN bekend dat Theo Maassen, Tim Haars, Susan Visser, Bo Maerten, Henry van Loon, Lil’Kleine en Michiel Romeyn spelen in de eerste twee afleveringen. Van God Los III is vanaf november 2013 te zien bij BNN op 3.

Angela Schijf: ‘Alleen al om de fantastische herinneringen aan Van God Los de film, vind ik het een waar genoegen om, tien jaar na de film, in de serie mee te spelen. Het werken met regietalent Max Porcelijn, een fijne crew en het feit dat wat je speelt geïnspireerd is op waargebeurde misdaden, geeft ook onze aflevering dat speciale karakter dat Van God Los eigen is.’

De dramaserie Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers. In 2012 kreeg de serie een eervolle vermelding van de Nipkow-jury.

Van God Los wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film.

Meer info over de serie is te vinden op vangodlos.bnn.nl en Facebook.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-Nieuws?
Check @omroepBNN op Twitter

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl