03
februari
2013
|
21:54
Europe/Amsterdam

ANCILLA TILIA WINT DE NATIONALE REISTEST BIJ BNN

VLIEGTUIGCABINEPESONEEL HEEFT MEESTE REISKENNIS VAN PUBLIEK

Fetish-model Ancilla Tilia heeft vanavond De Nationale Reistest gewonnen bij BNN. Van het aanwezige publieke kwam het vliegtuigcabinepersoneel als beste uit de bus. In dit vak zat ook de stewardess die de test met 23 goed beantwoorde vragen het best maakte. In het programma werd de reiskennis van Nederland getest. De presentatie was in handen van Dennis Storm en Nicolette Kluijver. Floortje Dessing lichtte als reisgoeroe van Nederland de antwoorden toe.

Ancilla Tilia scoorde met het rapportcijfer 8,8 het beste bij de BN’ers. ‘Ik vond de concurrentie wat matig’, reageerde ze nuchter op haar glanzende overwinning. Ancilla nam het op tegen Erik Arbores, Marjon van Royen, Ajouad el Miloudi, Amanda Krabbé en Andy van der Meyde.

Het vliegtuigcabinepersoneel liet met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,7 onder andere de internationale chauffeurs en de backpackers achter zich. De Costagangers wisten de minste reisvragen goed te beantwoorden. Thuis speelden 48.000 mensen mee via het tweede scherm. Voor de winnaar ligt er een around-the-world-ticket klaar. Rugzak op en gaan!


Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl