27
augustus
2014
|
11:25
Europe/Amsterdam

AMERIKAANSE HIT-SERIE CATFISH BIJ BNN OP 3

ZOEKTOCHT NAAR DE WARE IDENTITEIT VAN DIGITALE LIEFDES

Online daten. Eén op de vier mensen tussen de 18 en 24 jaar heeft het wel eens gedaan. Maar wie is die persoon eigenlijk van wie je al die romantische mails krijgt? Is hij wel echt degene die hij zegt te zijn? In de serie Catfish kruipt Nev Schulman in de huid van een detective en helpt mensen in hun zoektocht naar de ware identiteit van hun online liefje. De uitkomst is iedere keer weer onverwacht en verrassend. Catfish is vanaf 1 september elke werkdag om 19.40 uur te zien bij BNN op 3.

In de eerste aflevering gaat Nev op pad met Sunny. Via internet heeft ze Jamison ontmoet, de liefde van haar leven. Hij is fotomodel, schrijft voor de tv en studeert online. Alleen heeft ze hem nog nooit in het echt gezien. Het lijkt zo mooi, misschien wel te mooi om waar te zijn?

De serie Catfish ontstond naar aanleiding van de documentaire van Schulman. Ook hij werd verliefd op veelbelovende e-mails en bloedmooie profielfoto’s, om tot de conclusie te komen dat zijn digi-liefde toch niet helemaal eerlijk was geweest. Schulman was niet de enige die in een digitaal sprookje geloofde en maakte naar aanleiding van de reacties op zijn documentaire de serie Catfish.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNNVARA Communicatie
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl