Hilversum,
02
januari
2020
|
14:21
Europe/Amsterdam

ACHT MEIDEN BEREIDEN ZICH VOOR OP DE KOMST VAN HUN KINDJE IN VIER HANDEN OP ÉÉN BUIK

Bekende moeders als Nienke Plas, Kim Kötter en Isa Hoes moedigen aanstaande moeders aan tijdens hun zwangerschap, bij de bevalling en erna

In het BNNVARA-programma Vier Handen Op Eén Buik laten jonge meiden zien hoe ze zich voorbereiden op de komst van hun kindje. De meiden krijgen een steuntje in de rug van een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens de zwangerschap, de bevalling en erna. In dit seizoen ondersteunen Nienke Plas, Kim Kötter, Bobbi Eden, Monica Geuze, Victoria Koblenko, Toprak Yalciner en Isa Hoes de aanstaande moeders op weg naar het moederschap. De aanstaande moeders geven in hun eigen vlog een inkijkje in deze spannende en belangrijke periode. 

In de eerste aflevering volgen we de 16-jarige Romy, die zich het liefst omringt met alles wat donker en duister is. Ze is gevallen voor de alternatieve Sylvester (17). Het jonge stel raakt totaal onverwacht zwanger van hun eerste kindje. De zwangerschap loopt niet zoals verwacht. Bekende moeder Isa Hoes hoopt dat Romy positiever in het leven gaat staan nu ze moeder wordt. Isa wil laten zien dat het leven de moeite waard is!

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf dinsdag 7 januari 2020 om 20:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO3.