Hilversum,
19
september
2018
|
15:31
Europe/Amsterdam

6-DELIGE TV-SERIE KINDEREN VOOR KINDEREN OP WEG NAAR DE GROTE SHOW

Met Epke Zonderland, Brainpower en Jochem Myjer

In zes afleveringen van Kinderen voor Kinderen op weg naar de Grote Show krijgen we een kijkje in het leven van de Koorkinderen die zich voorbereiden op de grote jaarlijkse liveshow die op 10 november te zien is op NPO 3. Dan worden de liedjes van de nieuwe cd Kom erbij! gepresenteerd. De thema's van deze nieuwe songs staan centraal in de zes afleveringen van Kinderen voor Kinderen op weg naar de Grote ShowHet programma is vanaf 29 september elke zaterdagochtend om 10.00 uur te zien bij Zapp op NPO 3.

Turnen, verhuizen en moppen tappen

In deze reeks helpt Olympisch kampioen Epke Zonderland koorlid Sebastian tijdens een turntraining. Aan koorlid én grappenmaker Thijs laat cabaretier Jochem Myjer zien hoe het voelt om in je eentje op een groot podium te staan. Rapper Brainpower laat Shamara zien hoe ze nog beter kan rappen. Ook helpt presentator Lex Uiting koorlid Faye met de verhuizing naar haar gloednieuwe huis.

In een wekelijkse vlog worden de audities, repetities, clipopnames en optredens bij de Koningsspelen en het Kinderboekenbal gevolgd, die leiden naar de Grote Show van 10 november. Natuurlijk wordt er in elke aflevering volop gezongen en gedanst op de nieuwe hits waaronder Fitlala, Kom erbij! en Red de bij.

Grote Show op tv op 10 november

De traditionele feestelijke televisie-uitzending met de nieuwe liedjes van Kinderen voor Kinderen wordt dit jaar uitgezonden op zaterdagavond 10 november om 19.25 uur bij Zapp op NPO 3. De opnames hiervoor vinden plaats in het Luxor Theater in Rotterdam; de vier shows zijn uitverkocht. Perskaarten zijn op aanvraag beschikbaar. 

De cd Kom erbij! is vanaf 21 september overal verkrijgbaar. Promotie-exemplaren van het album zijn vanaf 11 september digitaal of op cd op aanvraag beschikbaar.