29
februari
2016
|
13:14
Europe/Amsterdam

3FM-LUISTERAARS VOLLEDIG IN CONTROL TIJDENS MIDDAGSHOW FRANK

BNN-DJ FRANK VAN DER LENDE NEEMT DAGJE VRIJ EN LAAT LUISTERAARS RADIO MAKEN

3FM-dj Frank van der Lende neemt vandaag een lekker dagje vrij om te genieten van het zonnetje. Tussen vier en zes vanmiddag zit de BNN’er met een drankje op het terras te luisteren naar zijn eigen radioprogramma dat volledig wordt overgenomen door Frank <3-fans. Het is voor het eerst in de radio-geschiedenis dat een dj zijn programma toevertrouwd aan luisteraars. Telefonisch worden alle nummers in de uitzending aan- en afgekondigd en ook de interviews en spellen worden gedaan door luisteraars via de telefoon. De redactie van Frank <3 zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Frank<3, gepresenteerd door ongeveer dertig grootste Frank <3-fans, hoor je vanmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur bij BNN op NPO 3FM.

Frank wil het fijne gevoel van radio maken graag met zijn luisteraars delen. Afgelopen week hebben luisteraars van alle leeftijden en uit alle delen van het land met bijbehorende accenten/dialecten zich kunnen aanmelden. Ongeveer dertig gelukkigen zijn geselecteerd en vanmiddag te horen als presentatoren van Frank <3. Frank: “Ik heb de leukste en eerlijkste luisteraars! En ik gun mijn luisteraars ook het, euforische, gevoel dat ik iedere dag heb tussen vier en zes uur!”

Frank<3 is elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te beluisteren bij BNN op NPO 3FM. Voor meer informatie over Frank<3 check je frank.bnn.nl of volg hem op Facebook of Twitter

Voor meer informatie:
Maryam Sebbar, BNN-VARA afdeling Communicatie, maryam.sebbar@bnnvara.nl of (088) 6766444