04
februari
2015
|
15:55
Europe/Amsterdam

3FM-DJ'S TIMUR PERLIN EN FRANK VAN DER LENDE ZIJN IEDERE VRIJDAGAVOND LIVE VANUIT KLAZIENAVEEN

NIEUW UITGAANSPROGRAMMA VANUIT BOERENSCHUUR BIJ BNN OP 3FM

De tuinbroek, boerenkiel en klompen worden uit de klei getrokken door 3FM-dj’s Timur Perlin en Frank van der Lende. Vanaf aanstaande vrijdagavond zijn de twee BNN-vrienden te horen met hun nieuwe uitgaansprogramma vanuit een ware boerenschuur vanaf het platteland. Met een hooivork in de hand en een graanspriet in de mond gaan ze op zoek naar de plekken in het land waar het gebeurt dit weekend. Voel je welkom om in te bellen of langs te komen op je brommer. Feest op de vrijdagavond! Met muziek van Elvis tot OMI. Live vanuit Klazienaveen is vanaf 6 februari iedere vrijdagavond te horen van 19.00-22.00 uur bij BNN op 3FM.

Timur en Frank hebben er zin in. Timur: ‘We zoeken de leukste feestjes en evenementen in het land en brengen die naar onze schuur’. Frank: ‘Schuuuuuren!'

In de studio ontvangen Timur en Frank diverse gasten die muziek maken, maar ook gasten die komen vertellen over wat er dit weekend allemaal te doen is. In de rubriek Brommer Kiek’n mag een brommerliefhebber zijn brommer komen showen en in een Verzoekje uit de feesttent belt een grote Nederlandse of internationale artiest nog even zijn verzoeknummer door voordat ie het podium op gaat.

Kijk voor meer informatie op facebook.com/livevanuitklazienaveen

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Monique Rütter, 035-6555321, monique.rutter@bnnvara.nl