08
december
2014
|
09:58
Europe/Amsterdam

3FM-DJ FRANK VAN DER LENDE NEEMT THAT’S LIVE OVER VAN ERIC CORTON

FRANK VAN DER LENDE TERUG BIJ BNN

Frank van der Lende is terug bij BNN! De 3FM-dj verruilde begin dit jaar zijn vertrouwde nest voor PowNed, maar is vanaf het nieuwe jaar weer te horen bij BNN op 3FM. Frank neemt het stokje over van 3FM-coryfee Eric Corton. Hij is vanaf begin januari te horen als nieuwe presentator van hét livemuziekprogramma van de Nederlandse radio: That’s Live. Verder is Frank vanaf januari ook in de nachtelijke uurtjes te horen met de Freaknacht, die hij omdoopt tot De Bende van Van der Lende, en luidt hij samen met Timur Perlin het weekend in met ‘VRIJ’. That’s Live is elke zaterdag te horen van 18.00-20.00 uur bij BNN op 3FM. Vanaf 2015 hoor je De Bende van Van der Lende iedere zaterdag van 01.00-04.00 uur en ‘VRIJ’ iedere vrijdag van 19.00-22.00 uur bij BNN op 3FM.

Tessel van der Lugt, hoofd radio BNNVARA: ‘Ik ben erg blij dat Frank weer deel uitmaakt van BNN radio, want Frank en BNN passen bij elkaar als peper en zout.’ Frank: ‘Ja hoor, 2015, een nieuw avontuur bij een oude bekende. En je weet wat ze zeggen: oude liefde roest niet.'

Frank van der Lende, in de wandelgangen ook wel ‘Hoitjes’ genoemd, begint op zijn zestiende met radio maken voor het lokale radiostation van Uithoorn. Na zijn studie Journalistiek komt deze lange lijs in 2007 aangezweefd in het Hilversumse. Via BNN University werkt Frank vóór en achter de schermen voor ongeveer alle BNN-radioprogramma’s. In september 2012 krijgt hij zijn eigen programma op Radio 1: Nachtbrakers. Frank wordt daarna een vertrouwd geluid van de nacht, want zo is hij tot op heden dagelijks te horen in de nacht met Bende van Van der Lende bij PowNed.

Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Marloes van Grotel, 035-6555321, marloes.van.grotel@bnnvara.nl