Hilversum,
26
november
2018
|
14:37
Europe/Amsterdam

3DOC: HALLO, MET KYOKO – EEN ONTLUISTEREND KIJKJE IN DE WERELD VAN DE SEKSTELEFOON

BNNVARA-DOCUMENTAIRE OVER HET LEVEN VAN EEN SEKSTELEFONISTE (JA, DAT BESTAAT NOG)

Terwijl Kelly een sudoku invult, kreunt ze, hijgt ze en brengt ze mannen naar hun hoogtepunt. Wanneer een klant wil dat ze er een speeltje bij pakt, zet ze een YouTube-filmpje aan van een vibrator en ondertussen zit haar vriend naast haar op de bank. Kelly van Binsbergen is 25 jaar en is sekstelefoniste. Al vijf jaar lang wordt Kyoko, het alter-ego van Kelly, gebeld door mannen die op zoek zijn naar seks. Het begon ooit als een makkelijke manier om geld te verdienen, maar inmiddels is er bij Kelly ook een soort verlangen ontstaan naar de gesprekken met ‘haar’ mannen. In de documentaire ontmoet ze voor het eerst een van haar vaste bellers, met de vraag: `Waarom bel je mij?' 3Doc: Hallo, met Kyoko is op donderdag 6 december om 21.45 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Kelly: “Het filmen was af en toe confronterend. En dan bedoel ik niet de momenten dat ik aan de telefoon ‘mijn’ mannen naar een orgasme praat - daar was ik wel aan gewend. Maar wél de persoonlijke scenes. Regisseur Remko Geursen zette me met zijn vragen af en toe echt voor het blok om de confrontatie met m’n eigen gevoelens aan te gaan. Ik maakte altijd harde grappen over de eenzaamheid van de mannen die mij bellen; maar ik ben erachter gekomen dat ik mezelf eigenlijk ook vaak eenzaam voel. Ik liep al wat langer rond met het idee voor een documentaire over de sekstelefoon, maar had nooit gedacht dat het zo'n intieme film zou worden.”

In '3Doc: Hallo, met Kyoko' gaat Kelly op zoek waarom het haar niet lukt om te stoppen met bellen. Waarom kan ze als Kyoko wel intimiteit veinzen met anonieme bellers, maar krijgt ze haar seksleven met haar eigen vriend niet voor elkaar? Kelly, haar vriend en alle andere mensen in haar leven stellen zich flink open. Hard, ontroerend, pijnlijk en gelukkig ook met humor. Deze coming-of-age film over een shockerende ex-tiener geeft een ongecensureerde kijk in de bizarre en opmerkelijke wereld van het seksbellen.

'3Doc: Hallo, met Kyoko' is een coproductie van BNNVARA en Fish on a Bike.